Interiør

NYE MULIGHETER

20. mars 2016

Hvorfor er et interiør så viktig?

Jeg tror at det skaper en mulighet til å drømme. Skape en ramme rundt et liv. Det er ikke selve interiøret som er det hellige, I hvertfall ikke i den grad. Men gi de menneskene jeg jobber for sjansen til å male sin egen virkelighet, som ett ubrukt lerret og nye fargestifter. Vi er så hjerne styrt stort sett i hverdagen. At det å få lov å boltre seg i farger , stoffer og andre materialer, legger en ny dimensjon til en hverdag.

Magi er en annen side av det. Ofte er det ikke så mye som skal til. Det behøver ikke koste en masse eller ta så mye tid.Med enkle grep, og tørre å prøve, kommer man veldig langt. Finn.no,og bruktbutikker ligger der ute og formelig skriker etter nye eiere.Ting kan males,trekkes om, og rett og slett få ett nytt liv.Behovet for alltid å kjøpe nytt er ett veldig misvisende konsept.Ofte blir det statisk og vi faller for reklamen som viser alt i samme stil, tresort og ofte like møbler og farger.Det er ikke alltid det er den beste løsningen. Spesielt i vårt kalde nordlige klima,hvor vi i større grad trenger lunere farger,variasjon for å skape ett harmonisk og hyggelig hjem.Personlige eiendeler,historikk og ulike stilarter og mate
riale tror jeg er veien til suksess.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply