Livsglede

TRANGEN TIL……..

10. april 2016

Trangen til å tro at det er gønnere på den andre siden av gjerdet. Trangen til kjærlighet, til å bli tilfredstilt, og til å være en annen enn man er. Vi har en tendens til å glemme at vi er perfekte akkurat som vi er. Alt vi trenger besitter vi selv. Illusjonen er ofte at vi får tilfredstilt behovene våre hos alle andre, i steden for å gå til kjernen i oss selv, VI ER ALLEREDE ALT. Vi er Uendeligheten, begjæret til personer og til selve livet. Vi har alle verktøyene til å gjenvinne vårt orginale opphav og behov.

På min siste posting, sa min kjære familie: Hold det så enkelt som mulig, lett forståelig. Men jeg er ikke så sikker på jeg vet hva det er , og hva det betyr for andre. Så dette kan ikke bli annet enn mitt og hvis noen føler en gjenklang i hva jeg skriver er det fantastisk.

Tilbake til trangen. Trangen som plutselig dukker opp fra intet. Jeg satt i bilen på vei hjem fra en hektisk dag og uke, var ganske hyper på alt som hadde skjedd og «høy «på positiv energi. Plutselig kom trangen til å ta ett glass vin og «slappe «av, roe ned alt. En trang til å tilfredstille «krykken «min, hvorfor i all verden skjer det, når følelesen i kroppen syder av suksess og den boblende følelsen av lykke, samt det å kunne flytte fjell er til stede.

Jeg vet at dette kan forklares rent kjemisk. Med senteret for belønning og glede , med produksjon av dopamin og dens like menn. Men det er nødt til å være noe underliggende her????

Det er som jeg ikke tørr å sole meg i glansen av mine prestasjoner. Være stolt av meg selv. Som jeg kutter bena under storheten , den vi alle har. «Trangen» varer bare ett nano sekund, men innholdet i informasjonen er så mye større. Dette er viktig for hvordan jeg tydeligvis ser på meg selv i mange situasjoner tror jeg. Behovet å «lamme»litt, døyve litt. Ikke føle for mye, ikke være for stor.

Det blir spennede å se på andre aspekter av dette, og hvordan det berører livet mitt.

Essensen her må være: Vær stolt av deg selv, og alt du gjør. Ikke minst nyt, hver smitt og smule av reisen din. For vi er gode nok.

Så skal jeg prøve å nyte min, uten annet enn bare å være meg selv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply