Foredrag

FOREDRAG PÅ RIIS INTERIØR

12. april 2016

Livet står ikke stille. Heldigvis, og kanskje noen ganger ikke. Men nå begynner verden å våkne opp til farger og individuelle løsninger rettet mot hver enkelt. Det er spennende. Vi kan få ett mangfold,og mulighet til å spille på flere strenger. Ikke minst blir det morsommere og jobbe, og vi alle blir mer lydhøre for vårt eget språk og lyster. Ikke bare er våren i anmars, men denne utviklingen er til å juble av. Jeg kjenner at de kreative fibrene får puste og utvide seg. Jeg kjenner på gleden som kommer når det er noe nytt som skapes. Jeg føler virkelig at det er en ny vår. Gleder meg til å se de av dere som kommer i morgen,og til alle andre: Nyt våren, fargene , stemningen og gleden.

Velkommen inn i fargenes rike.

Annett

No Comments

Leave a Reply