Livsglede

KAN JEG IDENTIFISERE MEG MED TANKENE MINE?

18. september 2016

Mitt kvernende , løpske hode , som stormer inn i en hver verdens krig som en seier herre verdig. Der troen kan flytte fjell . Og der troen på tronen er livets eneste mulige løsning . Med skylapper uproporsjonalt store , som himmelens uværs dekke . Der lyset aldri når frem , kun tyngden av tankens kraft og det ugjennomtrengelige mørke laget av grånyansens dysterhet .

Hva får meg til å krype inn i illusjonen ? En sannhet som ikke er blitt fortalt .

En fremtid som ikke har vist sitt budskap , men allikevel er hugget i sten med våte bekker av gravitasjons streben , i hver uthevet bokstav . Ett forstørrelses glass verdig . Når følelses aspektet treffer ved hver berøring av den illusjonistiske historien , og forsterkes ved tankens nedadgående spiral , som karusellens intensjon, om aldri å la seg stoppe .

En ide uten en eneste fakta . Bare det såreste skrik om hjelp , før fossen har fått fotfeste , og redningen kun er ett dypdykk i det mørkeste intet .

Hvorfor står jeg å tipper ytterst på stupebrettet , nesten med en higen til å la meg falle ? Når jeg besitter alt , og viten til å stoppe i » Nået «. Speile meg i livets dogme akkurat nå. Bare suge inn sødmen av alt jeg vet og ser og kjenner NU . Og ingen fantasi , skapt av frykten til å skrive boken om morgendagens historie . Min identifisering av en tiltenkt situasjon , kun basert på min redsel, for å miste , eller ikke å bli sett , eller være en del av . Feighetens ansikt ,hvis ønske er å være brutal i min egen vurdering .

Hvilken kraft den har til å la meg synke som en tyngdekraftens moring . Og en eskalering som en super motor fra 0 til 100 på de færreste sekunder . Drevet av dens usynlige sjåfør , som kun har som mål å vinne . Vinne dette løpet som om det var det siste … Og jeg som dets eier , lar meg suggesere inn i dets overtalelse .

Hva skjedde men den frie vilje og kreativitet ?

Min eneste inngang til dette gjentagende mønster , må være igjenkjennelsens lys . Oppdage og se , hilse den velkommen som en gammel gjest på gjennomreise , en kaffe kopp for gammelt vennskaps skyld , men ei fø eller gi næring til noe som har vært og trukket lasset med deg . Bare ett vennlig nikk i takknemlighet , og dermed vinke adjø på dets reise veidere . I dyp ærbødighet over dens eksistens og utholdenhet , og ønsker den velkommen , hvis veiene skulle krysses igjen . I gjenkjennelsen ånd ,er muligheten til å glemme uroen og gripe fatt i livbøyen » Nået » . Hvor alle andre illusjoner opphører å eksistere . For «nå » er bare » nå » og kan aldri være fortid eller fremtid . Jeg kan ikke identifisere meg med min historie , men ta det med som min følgesvenn , hvor morgendagen er et helt annet kapittel på min unike reise . Jeg er nødt ,ellers vil min fysiske kropp slites og forvitre i bekymringene klør . Tære og tygge , for så å spytte restene ut til mitt ventende beskyttelse , sultende ego .

Jeg er NÅ , ikke i morgen eller i går . Jeg nyter nå , og bøyer hodet i dyp takknemlighet for det som har passert . Leser rulle teksten i det den passerer , og forsvinner bak neste erfaring på min reise .

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply