Livsglede

ALT JEG ER.

27. september 2017

Jeg står å banker på mitt sjels speil , og aner en dypere kontur enn hva mitt sinns ego har villet skue . En innsikt i en farge prakt og en uendelighet . Hvor frihet er grobunn til ett hvert steg man ytrer ønske om å eie .

En viten utenfor en mal eller gitte antagelser . Hvor stupene inn i evighets hornets dam er grenseløs . Der begrensninger er forhistorisk og trykket av frykt er opphørt .

Der den sanne glede av å eie ens kreative dans , hvor notene er egen komponert og halvnotene den vakreste komposisjon i seg selv . Med kresendo og forte ,hulter til bulter som eksentriske aktører og akkopenement .

Der begynnelsen er slutten . Eller midt i . For regler skaper kun de begrensede gjerder . Hvor seiersfesten musikk , er å ikke vite . For kunnskap kan være den bedragerske og fordekte frykt for ikke å skue ut i uvitenhet . Der fargene og musikken kanskje tåler sjelens vakre dans .

Tørre å gi seg hen i en sfære uten gjenkjennelsens tone , stå rå og naken uten samfunnets bifall , eller den illusoriske så dan .

Kjenne sommerfuglenes dans i det indre , i det fallet ut i mitt auforiske univers er ett faktum.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Vibeke Lunel 27. september 2017 at 23:16

    En glede å bli kjent med deg, vakre menneske <3

  • Reply nina 27. september 2017 at 23:29

    Herligheten du leverer, min kjære innsiktsfulle venn. Veldig glad for at jeg kjenner deg godt nok til å ydmykt (igjen) be om en ‘down to Earth! versjon av dine fantastiske betraktinger. Vi er jo veldig ofte på samme plan, men ikke alltid på samme planet. Love U2 pieces, vennen, og gleder meg til nye eventyr. <3

  • Leave a Reply