Livsglede

EN DIALOG.

27. desember 2017

Et ord, en konversasjon søkende etter mening . En dyp klang av tilhørighet . Der takten av bokstavene blir til en dyp symbiose av aksept . I rommet av lydene og forståelsen, blir hvilepulsen som rolige dønninger fra ett fredfult hav . Blodets vanlige brus, ett svakt tilsig til grunnvannets nærende hjørne sten. Rolig som den Arikanske soloppgang . Der morgentimene er de lengste og næring til resten av dagens brus av utolmodighet .
I påvente av den rette motstander, den utvalgte opponent . Søkt og skuet i folkemengdens utryksløse ansikter etter inspirasjonen tegn av håp . Ikke dømmende eller krevende, men med håpets sirlige forventning . Hudens følsomme sitrende organ, higende etter berøring, kontakt, som til ett klebende fluepapir . Det idylliske bilde av å bli sett, verdsatt, forstått i en lukket atmosfære, kun forståelig for mottaker . Den skjøre boblen skapt av vindens lavmælte ekko . Klar til å fordufte ved den minste feilslåtte veivalg av dialog eller fobipassering av egoets klare sjåfør . Nådeløs og skuende etter ett hvert veiskilt som ikke samstemmer med dens historie . Klar til forsvar og krigerens klare fraspark.
Den ellers kloke parlatørens ansikt, blir forvrengt i sårets smertefulle folder og ordene en dryppende avsmak av bitterheten frukt . I responsen avmakt og foraktens blikk .
Før tankenes klokskap gjennoptar og pleier sine skjøre rifter . Plastrer og bandagerer og rir på bølgen av boblens kraftige oppstart av synligheten for hverandre . Smaken av tilliten, tryggheten i speilingen . Lunhetens havn av å bli sett og gjenkjent, til og for hverandre .
Jeg ser deg, derfor er jeg .

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply