Ukategorisert

TROR DU AT ANDRE KLARER Å SKAPE ET BEDRE INTERIØR ENN DEG SELV?

12. juli 2018

Er det mangel på ideer, eller liten tro på oss selv og egen kreativitet?

Jeg tror det er en blanding av de to som stopper oss litt i å tørre.  Tørre å se utenfor interiørbladene, hva naboen gjør og ikke minst hva alle andre mener du bør gjøre.  Det er alle disse «bør´ene» som bremser mye av prosessen, for en prosess er det.  Hodet kverner i alle vinkler.  Kan jeg beholde disse?  Er dette moderne?  Fungerer dette?  Hva vil andre mene? Vil ikke føle meg utenfor og ikke utrendy.

Vet ikke hva ditt hode sier ?  Kanskje du ikke er bereist i alle disse tankene, ei heller har dem.  Men et eller annet stopper din og min utfoldelse på at  alt er tillatt; bare du får nok ideer og vet at mesteparten er mulig.  Ja, jeg brenner for interiør, men enda mer ønsker jeg at du skal få et hjem akkurat slik du ønsker deg.  Du vet kanskje ikke helt hvordan, men du har en drøm.

Derfor håper jeg å gi inspirasjon og mangfold, at jeg klarer å pirker litt i overflaten på hva som er mulig. Så du ser nye muligheter og blir inspirert .

Kanskje det ikke er din stil eller smak, men man får noen ideer man kan «stjele!» fra.  Bare ta med det som er riktig for deg, ta det du trenger.Snu trenden. La andre bli inspirert av deg og ditt hjem.

Jeg har en bekjent som ikke var «over middels interessert» i interiør.  Hun besøkte flotte og vakre hjem,  men tilbakemeldingene var ofte de samme: veldig like og rene hjem – så fikk hun sin egen lille hule, og spørsmålene var mange.  Hvorfor det? Kan det ikke være sånn? osv….  Listen var uendelig.  Alle rundt mente noe og hun ble mer og mer forvirret, før hun skjønte at hjemmet gjenspeiler en del av DIN personlighet.

Hjemmet skal lages med glede og humør, en dert dunkelhet, tidvis sobert og mye kjærlighet til deg selv,  hva du ønsker skal gjenspeile deg!!

Interiør Solklemmer fra meg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply