Interiør

HVORDAN KAN VI FORNYE DET VI ALLEREDE HAR?

17. juli 2018

Hei kjære interiør venner i solen.

Inne er ikke akkurat stedet vi ønsker å være om dagen, hvis du har like mye sol som meg, vell og merke. Men jeg tenker tips og ideer trenger man alltid. På facebooklive på søndag snakket jeg om det å fornye ting man har, og ting man kanskje ikke kan eller vill kvitte seg med. Jeg tror også det er viktig for sin personlige stil, å ha litt anderledes ting som man ikke alltid finner i butikkene, og jeg vet man blir utrolig stolt og glad av å skape ting selv. Jeg blir i hvertfall det. Her er noen smakebiter, som jeg håper gir masse inspirasjon til å gå løs på egne prosjekter. Har du noen spennende ideer liggende, del gjerne med meg.

Ha en vidunderlig dag, ikke glem å se rundt deg og få masse påfyll.

Stor varm klem Annett

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply