HVEM ER JEG?

Hjertelig velkommen til min hjemmeside og blogg.

Her ønsker Annett Sturk, jeg å ta deg med inn i min verden. En verden full av farger og muligheter!

Jeg anser meg selv som en meget allsidig kvinne, som liker å ha mange baller i luften på en gang. Samtidig har jeg et behov for å ha en rød tråd i mine livsverk, kurs og foredrag. Ja alt som skjer rundt meg. Min egen arbeidsmetode er kaos, men resultatet blir som regel alltid hyggelig. Mitt hjerte synger for individualitet og personlighet. Jeg mener at alt er tillat om passion og tilstedværelse er en del av det.

Lidenskapen min for interiør og farger har gjort at jeg blandt annet har vært med på å lage ulike farger og fargekart for Fargerike og Agerup. Jeg har skrevet ulike bøker om farger og interiør, og jeg har fått æren av å være med på TV-serien «Forandring fryder» med Hilde Hummelvol. Jeg jobber mye med å lage en sjel over mine interiørprosjekter passende for oppdragsgiver. Og mener at vakre ,gamle ting beriker de fleste hjem . De bærer på et historie og ett levd liv. Det blir ikke sjel i ett hjem hvis alt blir byttet ut. Jeg brenner for individualitet og alle har det. Dette er sterke rettnings linjer for hvordan jeg ønsker ett interiør blir til, ett liv leves, og min filosofi i det å lære bort.

Som med mat,( ett tema mitt hjerte slår for.) Man trenger alle ingrediensene, for det perfekte måltid.

«Fargelegg livet ditt på alle måter og på alle plan»