HVEM ER JEG?

Din oase. Nemlig ditt personlige hjem.

Om det er TV programmet “Forandring fryder”, Toppens, “God morgen Norge” eller min autodidakte bakgrunn som har skapt min særegne stil og tankemåte, vites ei. Men plattformen og historien har nok skapt min uortodokse  og lekende stil. Når fargene på fargekartet ikke fungerte, skapte jeg mine egne på verkstedet. Prøvde og feilet til det satt. Til tider var jeg nok mer kjent på byen som fru klatt i klatt, der jeg konstant løp rundt i male klær. Som hos kunder og interiør butikker. Det var ikke sjeldent et skråblikk og en uhøflig overseelse ble min hverdag, før de skjønte jeg skulle kjøpe. Dette var før interiør verden åpnet seg for oss alle. Veien min ble til mens jeg prøvde meg frem. Fra dekorasjonsmaler, til mine skjønne kunders behov til å få mer  interiør hjelp. Da var det bare å brette opp erme å lære seg alt. Ved feiling kommer suksess. Sånn ble også mine egne fargekart skapt og også alle mine interiør. Være seg det er de herligste private hjem, eller Barcode i Bjørvika og Vulkan ved mathallen. Alle har de en ting til felles. De har fått sitt særegne farge uttrykk, som gjør at alle som opplever stedene, gjenkjenner en indre ro og harmoni, så viktig for deg og meg i våre travle hverdager og liv.